Asbestipurku ja muut purkutyöt Porista

Turvallisesti ja varmasti kiinteistöösi koko Satakunnan alueella

Kun kiinteistösi kaipaa timanttitöiden lisäksi purku-urakoitsijaa, olemme pätevöitynyt ja kokenut kumppani. Suoritamme sopimuksen mukaan kokonaisvaltaiset purkutyöt sekä osakokonaisuuksien purku-urakat. Myös asbestipurku kuuluu työnkuvaamme, jota varten meillä on luonnollisesti määräysten mukaiset luvat sekä koulutukset. 

Palvelemme Porista koko Satakunnan alueelle. Kysy palveluamme, kun purkuhanke on edessäsi. Voit jättää yhteydenottopyynnön helposti oheisella lomakkeella. 

Asbestipurku pätevöityneeltä tekijältä

Mikäli purettavasta kiinteistöstä löytyy asbestia, haitta-ainepurkujen ammattilaisina hoidamme työn asianmukaisin suojauksin ja pölyämättömin menetelmin. Oikein tehtynä abestipurku ei aiheuta haittaa ympäristöönsä, ja meiltä hoituvat suvereenisti vaativatkin purkuprojektit. Meillä on AHA-asiantuntijan sertifikaatti.

Muut rakenteiden purkutyöt

Puramme myös monipuolisesti eri rakenteita: kiviseinät, puuseinät, lasiseinät ym. ja hoidamme purkujätteiden kierrätyksen. Meidän kokemuksellamme, koneillamme ja taidoillamme purku on mahdollista suorittaa täysin ympäristölle turvallisin menetelmin. 

Tarvittaessa voimme tehdä kohteessa lisäksi seinä-, katto- ja lattiapintojen hiontaa sekä jyrsintää. 

Ota yhteyttä »

 

Jätä yhteydenottopyyntö