Timanttiporaus ja timanttisahaus Porista

Timanttitöiden kivenkovilta ammattilaisilta koko Satakunnan alueelle

Purkutyö- ja uudisrakennuskohteissa on toisinaan tarvetta timanttitöiden tekijöille. Me Urakointi Kähkösellä olemme tällaisiin tarpeisiin oikea kumppani. Timanttiporaus ja timanttisahaus ovat erikoisosaamistamme jo vuosien takaa, jotka taidamme tarkan käden työllä asiaan kuuluen pölyttömästi ja runkomeluttomasti. 

Menetelmämme ovat ekologisia, käytössämme ovat hyvät vedenkeruu- ja pölynkeruujärjestelmät. Tilaa nyt timanttityöt Porin tai muun Satakunnan alueelle. Yhteydenottopyynnön voit jättää näppärästi oheisella lomakkeella. 

Timanttiporaus puree mittatarkkaan tarpeeseen

Porauksella hoidamme läpiviennit, upotukset ja varaukset kivirakenteisiin, kuten betoniseiniin sekä -lattioihin. Ei pölyä, ei tärinää ja vain vähän runkomelua – timanttiporaus onkin mainio menetelmä tehokkaaseen, mutta häiriöttömään urakointiin. 

Timanttisahaus on tarkka kivirakenteiden leikkuri

Timanttisahauksella saadaan puolestaan leikattua betonirakenteisiin ikkuna- ja oviaukot sekä ilmakanavat. Niin ikään menetelmä ei tuota pölyä, ja lopputulos on mittatarkka. Sahauksella on mahdollista tehdä myös lattian rajapinnan eli nollapinnan sahaukset.

Olemme tehneet timanttiporaus- ja timanttisahausurakoita laajalti Satakunnassa, työkohteitamme löydät referenssit-osiosta. 

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

 

​​​​​​​

 

Jätä yhteydenottopyyntö